Νέο Προτεινόμενο

Ποτήρι Γυάλινο D.O.F. 350ml Φ9xH9,4cm New Era Onis 37.30308

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 37.30308
6.93

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κομψότητα και Αντοχή για Μοντέρνες Απολαύσεις
Αναβαθμίστε την εμπειρία σερβιρίσματος με το ποτήρι γυάλινο D.O.F. 350ml από τη σειρά New Era της Onis. Αυτή η μοναδική σειρά ποτηριών συνδυάζει την πρακτικότητα με την κομψότητα, προσφέροντας ένα μοντέρνο vintage στυλ που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε χώρο. Με διαστάσεις Φ9xH9,4cm και χωρητικότητα 350ml, το ποτήρι New Era είναι ιδανικό για σερβίρισμα ποτών, κοκτέιλ και κάθε είδους ανάμεικτων ροφημάτων.
Πρωτοποριακή Σειρά New Era – Μια Νέα Εποχή
Η σειρά New Era σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την Onis μετά την πανδημία, φέρνοντας στον κόσμο μια συλλογή που ενσωματώνει μοντέρνα αισθητική και μοναδικές λεπτομέρειες. Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση, αυτό το ποτήρι είναι πρακτικό και κομψό, ενώ διακρίνεται για τον εντυπωσιακό ανάγλυφο σχεδιασμό του που αναδεικνύει το περιεχόμενο του ποτού.
Αντοχή και Ασφάλεια με Τεχνολογία Xtratuff
Το ποτήρι New Era έχει υποστεί επιπλέον θερμική επεξεργασία Xtratuff, η οποία ενισχύει την ανθεκτικότητα της στεφάνης, καθιστώντας το ανθεκτικό σε θερμικά και μηχανικά σοκ. Αυτή η διαδικασία επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του ποτηριού, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει τη σκληρή καθημερινή χρήση, είτε στο σπίτι είτε σε επαγγελματικούς χώρους εστίασης. Επιπλέον, είναι ασφαλές για πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας ευκολία στον καθαρισμό και συντήρηση.
Προέλευση και Παραγωγή
Το ποτήρι New Era παράγεται στην Πορτογαλία, διατηρώντας την ευρωπαϊκή ποιότητα και την καινοτομία. Η Onis είναι η νέα μάρκα προϊόντων της Libbey στην Ευρώπη, με τα περισσότερα προϊόντα να κατασκευάζονται στην Ολλανδία και την Πορτογαλία.
Υλικό: Γυαλί υψηλής ποιότητας
Χωρητικότητα: 350ml (35cl)
Διαστάσεις: Διάμετρος 9cm, Ύψος 9,4cm
Σχεδιασμός: Μοντέρνο vintage στυλ με ανάγλυφη λεπτομέρεια
Τεχνολογία Xtratuff για ενισχυμένη ανθεκτικότητα
Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Στοιβαζόμενο για εξοικονόμηση χώρου
Ανακαλύψτε τη σειρά New Era της Onis και αναβαθμίστε την παρουσίαση των ποτών σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Onis
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Στοιβαζόμενο
Προτεινόμενη Χρήση Cocktail, Ποτού
Σειρά New Era By Onis
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 9,4
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner