Κάδος Απορριμάτων Ορθογώνιος Soft Close 30Lt Γκρι Ματ 01-8574

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-8574
69.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο Κάδος Απορριμάτων Ορθογώνιος Soft Close 30Lt σε χρώμα Γκρι Ματ με κωδικό 01-8574 αποτελεί μια λειτουργική και στυλάτη λύση για τη διαχείριση απορριμμάτων στον χώρο σας. Οι χαρακτηριστικές του προδιαγραφές προσφέρουν άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Το χρώμα Γκρι Ματ προσδίδει μια μοντέρνα και διακριτική εμφάνιση, ενώ η ορθογώνια σχεδίαση επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση σε διάφορα περιβάλλοντα. Ο μηχανισμός Soft Close στο καπάκι παρέχει αθόρυβο κλείσιμο, προστατεύοντας από τυχόν θορύβους και διατηρώντας τον χώρο σας ήσυχο.

Ο κάδος διαθέτει ανθεκτικό και σταθερό πεντάλ για εύκολο άνοιγμα, ενώ η ειδική λαβή επιτρέπει εύκολη μετακίνηση. Με χωρητικότητα 30 λίτρων, προσφέρει επαρκή χώρο για τη συλλογή των απορριμμάτων σας. Η οργανωμένη και πρακτική σχεδίαση του καθιστά ιδανικό συμπλήρωμα για κάθε κουζίνα, μπάνιο ή γραφείο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 61,5
Χρώμα Γκρι Ματ
Χωρητικότητα (ml) 30000
Πλάτος(cm) 34,3
Μήκος(cm) 32
product bottom banner