Επιτραπέζιο Σετ Ταμπελάκια Αριθμών (61-72) 5x3,5xH4cm Ανοξείδωτα 663899 Hendi 30.40258

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40258
16.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Επιτραπέζιο Σετ Ταμπελάκια Αριθμών (61-72) Ανοξείδωτα - Hendi

Εξοπλίστε το εστιατόριό σας με το Επιτραπέζιο Σετ Ταμπελάκια Αριθμών (61-72) από την Hendi, την κορυφαία επιλογή για επαγγελματικό εξοπλισμό. Αυτό το σετ περιλαμβάνει 12 αριθμούς, ιδανικό για τη διαχείριση των παραγγελιών και την οργάνωση του χώρου σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Μήκος: 5 cm
Πλάτος: 3.5 cm
Ύψος: 4 cm
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα: Ασημί
Κωδικός προμηθευτή: 663899

Πλεονεκτήματα:

Επαγγελματική Οργάνωση: Τα ταμπελάκια αριθμών βοηθούν στη σωστή οργάνωση των παραγγελιών και στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών.
Ανθεκτικότητα: Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα ταμπελάκια είναι ανθεκτικά και μακροχρόνια, κατάλληλα για επαγγελματική χρήση.
Κομψός Σχεδιασμός: Το απλό αλλά κομψό ασημί φινίρισμα προσφέρει μια επαγγελματική εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση.

Γιατί να επιλέξετε το Σετ Ταμπελάκια Hendi; Επιλέγοντας το σετ ταμπελάκια αριθμών Hendi, επενδύετε σε ποιότητα και αξιοπιστία. Ιδανικό για εστιατόρια και ταβέρνες, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την οργάνωση και την αποδοτικότητα του προσωπικού σας. Ανακαλύψτε και άλλα επαγγελματικά προϊόντα της Hendi στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να ολοκληρώσετε την εξοπλισμένη κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι, Στοιβαζόμενο
Ύψος(cm) 4
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 3,5
Μήκος(cm) 5
product bottom banner