Διακοσμητικό Ποντίκι Σε Cupcake Polyresin 10,7x12,5xH8,5cm Kaemingk 530839-3

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 530839-3
12.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Ποντίκι Σε Cupcake Polyresin 10,7x12,5xH8,5cm Kaemingk 530839-3 – Χαριτωμένη Χριστουγεννιάτικη Πινελιά

Φέρτε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων στον χώρο σας με αυτό το χαριτωμένο διακοσμητικό Ποντίκι σε Cupcake από την Kaemingk. Με προσεγμένο σχεδιασμό και κατασκευασμένο από ανθεκτικό polyresin, αυτό το διακοσμητικό φιγουράρει ένα χαριτωμένο ποντικάκι που κάθεται μέσα σε ένα λαχταριστό cupcake, προσθέτοντας μια παιχνιδιάρικη πινελιά στη γιορτινή σας διακόσμηση.

Με διαστάσεις 10,7x12,5xH8,5cm, αυτή η φιγούρα είναι ιδανική για να τοποθετηθεί σε ράφια, τραπέζια ή το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, ενισχύοντας τη χαρούμενη ατμόσφαιρα των γιορτών. Το πολύχρωμο (multi) σχέδιο της φιγούρας θα τραβήξει τα βλέμματα και θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα όλων.

Το ανθεκτικό υλικό polyresin εξασφαλίζει ότι το διακοσμητικό αυτό θα αντέξει στον χρόνο, διατηρώντας την όμορφη εμφάνισή του για πολλά χρόνια. Είτε το προσθέσετε στη δική σας συλλογή είτε το προσφέρετε ως δώρο Χριστουγέννων, αυτό το διακοσμητικό θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε γιορτινό χώρο.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Polyresin – ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας
Διαστάσεις: Μήκος 10,7cm, Πλάτος 12,5cm, Ύψος 8,5cm
Χρώμα: Πολύχρωμο (multi), για ζωντανές και εορταστικές πινελιές
Κατασκευαστής: Kaemingk, γνωστή για τις ποιοτικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Προσθέστε αυτό το χαριτωμένο ποντίκι σε cupcake στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας και φέρτε τη γοητεία των γιορτών στον χώρο σας. Ιδανικό για κάθε χώρο, αυτό το διακοσμητικό θα κάνει τις γιορτές σας ακόμα πιο μαγικές και αξέχαστες!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Polyresin
Ύψος(cm) 8,5
Χρώμα Καφέ, Πολύχρωμα
Μορφές Ποντίκι
Πλάτος(cm) 12,5
Μήκος(cm) 10,7
product bottom banner