Διακοσμητικό Κλαδί με Χρυσά Φύλλα από Πολυεστέρα 69cm Kaemingk 629768

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 629768
5.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Κλαδί με Χρυσά Φύλλα από Πολυεστέρα - 69cm

Προσθέστε λάμψη και πολυτέλεια στον χώρο σας με αυτό το εντυπωσιακό διακοσμητικό κλαδί με χρυσά φύλλα από πολυεστέρα. Με ύψος 69cm και διάμετρο 9cm, αυτό το κλαδί είναι ιδανικό για τη δημιουργία εντυπωσιακών συνθέσεων σε βάζα ή για την προσθήκη χρυσής πινελιάς στη διακόσμησή σας. Τα χρυσά του φύλλα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας, ιδανικά για γιορτινή διακόσμηση ή ακόμα και για καθημερινή χρήση σε σύγχρονους ή κλασικούς χώρους.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστέρα, το κλαδί αυτό προσφέρει μακροχρόνια χρήση και αντοχή, ενώ η ελαφριά κατασκευή του επιτρέπει εύκολο χειρισμό και τοποθέτηση. Είτε το συνδυάσετε με άλλα λουλούδια είτε το τοποθετήσετε μόνο του, θα τραβήξει τα βλέμματα και θα αναδείξει κάθε χώρο.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Χρυσό
Μέγεθος: 69cm (Υ) x 9cm (Διάμετρος)
Υλικό: Πολυεστέρας
Παρουσίαση: Σε στέλεχος με ετικέτα τύπου "πεταλούδα"
Συσκευασία: Χωρίς συσκευασία

Δημιουργήστε κομψές διακοσμητικές συνθέσεις με αυτό το λαμπερό κλαδί και χαρίστε μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 69
Υλικό Πολυεστέρας
Χρώμα Χρυσό
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner