Διακοσμητικό Επιτραπέζιο με Χιονισμένα Δέντρα Φ13xH23cm Everlands 680663

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 680663
16.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Τραπεζιού με Χιονισμένα Δέντρα - 23cm

Φέρτε μια δόση χειμωνιάτικης μαγείας στον χώρο σας με αυτό το διακοσμητικό τραπεζιού από τη συλλογή Everlands. Το διακοσμητικό περιλαμβάνει δύο χιονισμένα δέντρα τοποθετημένα σε φυσική ξύλινη βάση, προσθέτοντας μια ρεαλιστική αίσθηση στον εορταστικό σας στολισμό. Με ύψος 23cm και διάμετρο βάσης 13cm, αυτό το κομψό διακοσμητικό είναι ιδανικό για να τοποθετηθεί σε τραπέζια, ράφια ή παράθυρα.

Τα δέντρα είναι κατασκευασμένα από υλικό PE με 203 πυκνά κλαδιά που προσδίδουν ρεαλισμό. Το χιονισμένο φινίρισμα ενισχύει τη γιορτινή ατμόσφαιρα, προσθέτοντας μια φυσική χειμωνιάτικη ομορφιά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας.

Μάρκα: Everlands
Χρώμα: Πράσινο με λευκό χιόνι
Μέγεθος: Διάμετρος βάσης 13cm, Ύψος 23cm
Υλικό: PE
Χρήση: Εσωτερική
Βελόνες: Ρεαλιστικές βελόνες
Συσκευασία: FSC MIX

Αυτό το διακοσμητικό τραπεζιού είναι η τέλεια προσθήκη για τη δημιουργία μιας φυσικής, γιορτινής ατμόσφαιρας στον χώρο σας, προσφέροντας μια διακριτική αλλά εντυπωσιακή χειμερινή πινελιά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Everlands
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εσωτερικού Χώρου
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Ύψος(cm) 23
Χρώμα Πράσινο
Διάμετρος(cm) 13
product bottom banner