Best-Seller Προτεινόμενο

Σετ 2 Κουτάλια Quenelle 8cm Ανοξείδωτα Με Κοντή Αντιολισθητική Λαβή Triangle 90868-02

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 90868-02
38.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ 2 κουτάλια Quenelle 8cm της Triangle είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία εκλεπτυσμένων παρουσιάσεων γευμάτων. Αυτά τα κουτάλια με κοντή λαβή μετατρέπουν το παγωτό, τη σαντιγί, το μους ή τον πουρέ πατάτας σε μια πιο εκλεπτυσμένη οπτική και γαστρονομική παρουσίαση.

Κάθε κουτάλι διαθέτει μυτερές άκρες και σωστό βάθος, επιτρέποντας να δημιουργηθεί το σχήμα quenelle με ευκολία και τέλειο αποτέλεσμα. Οι κοντές λαβές σχεδιάστηκαν για να βοηθούν στην εργονομική εργασία από τον καρπό του χεριού, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση.

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι επεξεργασίας hardened, αυτά τα κουτάλια είναι ανθεκτικά και διαθέτουν αντιολισθητική λαβή από πλαστικό, προσφέροντας ασφάλεια και σταθερότητα κατά τη χρήση.

Αυτά τα κουτάλια πλένονται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων και παρέχονται σε πολυτελή συσκευασία δώρου, κάνοντάς τα ιδανική επιλογή για δώρο σε κάθε λάτρη της μαγειρικής.

Κατασκευασμένα στο Solingen της Γερμανίας, τα κουτάλια Quenelle 8cm της Triangle είναι το σύμβολο της ποιότητας και της κορυφαίας σχεδίασης στον κόσμο των εργαλείων κουζίνας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Triangle
Μήκος Λάμας (cm) 8
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 21,5
product bottom banner