Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Μπεζ 20x7xH31cm Modern Espiel TAS214

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TAS214
24.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διακοσμητικό Βάζο Κεραμικό Μπεζ 20x7xH31cm Modern Espiel TAS214

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη μοναδικότητα του διακοσμητικού βάζου της Espiel. Με μπεζ απόχρωση και μοντέρνα σχεδίαση, αυτό το βάζο είναι ιδανικό για να προσθέσει μία διακριτική αίσθηση κομψότητας και χαρακτήρα στο εσωτερικό σας.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Κεραμικό
Διαστάσεις: 20x7xH31 cm

Ποιότητα και Στυλ

Χειροποίητο: Το βάζο είναι κατασκευασμένο με το χέρι, εξασφαλίζοντας μια μοναδική και λεπτομερή εργασία.
Ζωγραφισμένο στο Χέρι: Κάθε βάζο διαθέτει χειροποίητη ζωγραφική, προσδίδοντας μια ξεχωριστή και προσωπική αίσθηση.

Χρήση και Εφαρμογές

Διακόσμηση Χώρου: Ιδανικό για να ενισχύσει τη διακόσμηση του σαλονιού, του γραφείου ή οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά.
Συνδυασμός: Συνδυάστε αυτό το βάζο με άλλα σχέδια και μεγέθη από τη συλλογή για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό σύνολο.

Στυλ και Σχεδίαση

Αισθητική: Το βάζο διαθέτει λείο ή ακατέργαστο φινίρισμα, με διακριτικές γραμμές και ιδιαίτερες φόρμες που προσφέρουν μια casual αίσθηση κομψότητας.
Σχεδίαση: Η σύγχρονη σχεδίαση και η υψηλή ποιότητα κατασκευής συνδυάζονται για να ενισχύσουν την αισθητική του χώρου σας.

Συνοπτικά

Το διακοσμητικό βάζο κεραμικό της Espiel συνδυάζει την ποιότητα με τη μοναδική αισθητική, προσφέροντας ένα κομψό και μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο για τον εσωτερικό σας χώρο. Ιδανικό για να προσδώσει χαρακτήρα και στυλ, είναι ένα τέλειο προσθήκη σε κάθε σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Κεραμικό
Ύψος(cm) 31
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 7
Μήκος(cm) 20
product bottom banner