Διακοσμητικό Βάζο Αλουμινίου Ασημί Φ17xH41cm Industrial Rustic Espiel DEP140

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DEP140
122.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Συλλογή Espiel: Βάζα και Διακοσμητικά από Χυτό Αλουμίνιο

Η συλλογή Espiel περιλαμβάνει βάζα, μπολ, κηροπήγια και διακοσμητικά σε χρυσό και γκρι φινίρισμα, κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο. Η ακατέργαστη αίσθηση του υλικού προσθέτει μια μοναδική στυλιστική διάσταση που μπορεί να αναδείξει κάθε χώρο.
Χαρακτηριστικά

Υλικό Κατασκευής: Χυτό Αλουμίνιο
Φινίρισμα: Ασημί

Στυλ και Χρήση

Διακόσμηση: Ιδανικά για κάθε τύπο διακόσμησης, από βιομηχανική και μοντέρνα έως κλασική. Τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιονδήποτε χώρο, προσφέροντας μια διακριτική αίσθηση πολυτέλειας και στυλ.
Εφαρμογές: Χρησιμοποιήστε τα βάζα για να αναδείξετε λουλούδια ή άλλες διακοσμητικές πινελιές, ή συνδυάστε τα με μπολ και κηροπήγια για μια ολοκληρωμένη διακοσμητική ατμόσφαιρα.

Η συλλογή Espiel από χυτό αλουμίνιο συνδυάζει ανθεκτικότητα με μοναδικό design, προσφέροντας ευελιξία και κομψότητα για κάθε διακοσμητική ανάγκη.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 41
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 17
product bottom banner