Διακοσμητική Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα με Πράσινα Φύλλα Φ18xH17cm Kaemingk 804012-3

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 804012-3
15.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Φυτό σε Γλάστρα με Πράσινα Φύλλα - 17cm

Φέρτε μια φυσική πινελιά στο εσωτερικό σας με αυτό το τεχνητό φυτό σε γλάστρα με πράσινα φύλλα. Με ύψος 17cm και διάμετρο 18cm, αυτό το φυτό είναι η τέλεια επιλογή για τη διακόσμηση οποιουδήποτε χώρου, χωρίς την ανάγκη συντήρησης. Τα φύλλα έχουν ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, προσδίδοντας μια ρεαλιστική και φυσική εμφάνιση.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό PE, αυτό το φυτό είναι τοποθετημένο σε μαύρη γλάστρα, προσφέροντας ευκολία στη μεταφορά και τοποθέτηση. Είναι ιδανικό για ράφια, τραπέζια ή γραφεία, προσθέτοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας χωρίς την ανάγκη για νερό ή φως.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Πράσινο
Μέγεθος: 17cm (Υ) x 18cm (Μ) x 18cm (Π)
Υλικό: PE
Παρουσίαση: Σε γλάστρα

Αυτό το τεχνητό φυτό είναι ιδανικό για να φέρει μια διακριτική πινελιά πρασίνου στον χώρο σας, διατηρώντας την κομψότητά του όλο το χρόνο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 17
Υλικό Πολυαιθυλένιο (PE)
Χρώμα Πράσινο
Διάμετρος(cm) 18
product bottom banner