Γάστρα Οβάλ Ανθρακούχου Χάλυβα Αντικολλητική 9Lt 43x32xH25cm εstia Home Art 01-9403

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-9403
34.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η γάστρα Οβάλ Ανθρακούχου Χάλυβα της σειράς Graphite της Estia Home Art (κωδικός 01-9403) είναι ένα χρήσιμο και εκλεπτυσμένο σκεύος που συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής με πρακτική λειτουργικότητα. Με διαστάσεις 43x32xH25cm και χωρητικότητα 9 λίτρων, αποτελεί ιδανική επιλογή για την προετοιμασία νόστιμων φαγητών.

Κατασκευασμένη από ανθρακούχο χάλυβα υψηλής ποιότητας πάχους 0.6mm & 0.7mm, η γάστρα προσφέρει ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας κατά μήκος του σκεύους. Η πιστοποίηση ILAG ILAFLON SP-500 διπλής επίστρωσης χαρίζει εξαιρετικές αντικολλητικές ιδιότητες σε κάθε χρήση. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλες λαβές και περιμετρικό χείλος που εξασφαλίζουν άνετο κράτημα και ευκολία στη μεταφορά.

Το σκεύος είναι κατάλληλο για χρήση σε φούρνο κουζίνας σε θερμοκρασίες έως 230°C. Διαθέτει εργονομική λαβή, αντικολλητική επίστρωση, καπάκι και περιλαμβάνει σχάρα. Επίσης, η γάστρα ανήκει στη συλλογή Graphite και διαθέτει εγγύηση 2 ετών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Οβάλ
Ύψος(cm) 25,3
Υλικό Ανθρακούχος Χάλυβας
Χρώμα Μαύρο
Χωρητικότητα (ml) 9000
Πάχος (mm) 0,7
Πλάτος(cm) 31,8
Eστίες Φούρνο
Μήκος(cm) 43,4
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner