Βιδωτές Ταινίες Για Βάζα Διατήρησης Σετ 6 Τμχ Kilner 0025.397

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 0025.397
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι ανταλλακτικές βιδωτές ταινίες Kilner® σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν σε όλα τα μεγέθη των βάζων διατήρησης Kilner®.

Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις δισκάκια σφράγισης Kilner® για να δημιουργήσουν ένα τέλειο κενό, το οποίο γίνεται στεγανό και αδιαβροχοποιημένο, εξασφαλίζοντας ότι τα περιεχόμενα θα παραμείνουν φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας κασσιτέρι μέταλλο, ιδανικές για όλες τις ανάγκες διατήρησης. Διαστάσεις 7,2εκ διάμετρος.

Πλένονται στο χέρι και στεγνώνονται αμέσως.

Το σετ περιλαμβάνει:
6 x Βιδωτές Ταινίες

Σημείωση: Αυτές οι ανταλλακτικές βιδωτές ταινίες δεν ταιριάζουν στα βάζα διατήρησης με ευρύ στόμιο της Kilner®, ωστόσο, οι ανταλλακτικές βιδωτές ταινίες για βάζα με ευρύ στόμιο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KILNER® -
Το αρχικό βάζο Kilner®, εφευρέθηκε από την John Kilner and Co. στην Αγγλία και αγαπιέται τόσο πολύ και είναι εξίσου επιτυχημένο τώρα όπως ήταν πριν από περισσότερο από 180 χρόνια. Η ποικιλία των προϊόντων μας παρέχει απλές λύσεις για την διατήρηση, την προετοιμασία τροφίμων, την αποθήκευση και το φαγητό εν κινήσει χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά, όλα πιστοποιημένα με το εμβληματικό λογότυπο της Kilner®.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Kilner
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Χρυσό
product bottom banner