Ανταλλακτικά 2 τμχ Πώματα Αντλίας Αφαίρεσης Αέρα Concerto Vacu Vin 091505

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 091505
7.31

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανταλλακτικά 2 τμχ Πώματα Αντλίας Αφαίρεσης Αέρα Concerto Vacu Vin 091505

Διατηρήστε την ποιότητα του κρασιού σας για έως και δέκα ημέρες με το σετ ανταλλακτικών πωμάτων αντλίας αφαίρεσης αέρα Vacu Vin. Αυτά τα πώματα, που έχουν καθιερωθεί ως απαραίτητο αξεσουάρ από το 1986, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την οξείδωση, διασφαλίζοντας ότι το κρασί σας παραμένει φρέσκο και γευστικό.

Απλά τοποθετήστε ένα από τα καθολικά πώματα στο μπουκάλι σας και χρησιμοποιήστε την αντλία Vacu Vin για να αφαιρέσετε τον αέρα. Όταν ακούσετε το χαρακτηριστικό "κλικ", ξέρετε ότι έχετε φτάσει στο βέλτιστο επίπεδο κενού και το μπουκάλι είναι έτοιμο να αποθηκευτεί σε οποιαδήποτε θέση, είτε στο ψυγείο είτε στον πάγκο.

Τα πώματα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, φιλικά προς το πλυντήριο πιάτων και κατάλληλα για παρατεταμένη χρήση. Συμβατά με όλες τις αντλίες Vacu Vin, αυτά τα πώματα είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε το κρασί σας με μεγαλύτερη συνείδηση και διάρκεια.

Διατηρήστε το κρασί σας στη βέλτιστη κατάσταση με τα ανταλλακτικά πώματα Vacu Vin!

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Vacu Vin
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Γκρι
product bottom banner