50 Λαμπάκια LED Vintage Classic Warm σε Σειρά με Πράσινο Καλώδιο 490cm & 8 Προγράμματα Εσωτερικού Χώρου Lumineo 488849

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 488849
14.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

50 Λαμπάκια LED Vintage Classic Warm σε Σειρά με Πράσινο Καλώδιο 490cm & 8 Προγράμματα Εσωτερικού Χώρου Lumineo 488849

Δημιουργήστε μια ζεστή και ρετρό ατμόσφαιρα στον εσωτερικό σας χώρο με τα 50 λαμπάκια LED Vintage Classic Warm της Lumineo. Αυτή η σειρά λαμπών, με μήκος 490cm και πράσινο καλώδιο, είναι ιδανική για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις ή για να προσθέσετε μια ρετρό πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα λαμπάκια εκπέμπουν ένα θερμό και κλασικό λευκό φως, δημιουργώντας μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η σειρά διαθέτει 8 προγράμματα φωτισμού, όπως το twinkle effect, προσφέροντας διάφορες επιλογές για να διαμορφώσετε τον φωτισμό σας ανάλογα με την περίσταση. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες τύπου AA (δεν περιλαμβάνονται) και είναι εξοπλισμένη με χρονοδιακόπτη 6 ωρών για ευκολία και εξοικονόμηση ενέργειας. Με διάρκεια λειτουργίας έως 48 ώρες ανά σετ μπαταριών, μπορείτε να απολαμβάνετε το φωτισμό για πολλές ημέρες χωρίς συχνή αντικατάσταση των μπαταριών.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό PVC, το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση. Είναι κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους και πληροί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας, όπως η πιστοποίηση CE και η συμμόρφωση με την οδηγία RoHS. Η μικρή απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων (5mm) εξασφαλίζει ένα πυκνό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ιδανικό για διακοσμητικές χρήσεις.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 490cm
50 LED σε θερμό κλασικό χρώμα
Πράσινο καλώδιο για διακριτική τοποθέτηση
8 προγράμματα φωτισμού (twinkle effect)
Λειτουργία με μπαταρίες (3xAA, δεν περιλαμβάνονται)
Χρονοδιακόπτης 6 ωρών
Πιστοποιήσεις: LED safety, RoHS, CE/UKCA
Κατάλληλο για εσωτερική χρήση
Διάρκεια λειτουργίας μπαταριών: 48 ώρες

Ανανεώστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας με τα Vintage λαμπάκια LED της Lumineo, τα οποία συνδυάζουν τη ρετρό αισθητική με την απόδοση και την ευκολία χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Λαμπτήρων Έως 99
Μάρκα Lumineo
Power Source Μπαταρίες ΑΑ
Απόχρωση Φωτός Φυσικό Λευκό
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εσωτερικού Χώρου, Με Προγράμματα, Με Χρονοδιακόπτη
Υλικό Πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)
Χρώμα Πράσινο
Μήκος(cm) 490
product bottom banner