Ψωμιέρα Κουζίνας 41,5x25,8x20,2cm Ανοξείδωτη/Γυάλινη Rondo Gefu 33600

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 33600
119.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο κάδος ψωμιού Rondo διατίθεται σε κομψό σχεδιασμό. Ο ασφαλής, βολικός μηχανισμός του καπακιού και το μεγάλο άνοιγμα σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε τέλεια προϊόντα ψωμιού όλων των ειδών και μεγεθών. Το σχήμα των νεφρών του δίνει μια σταθερή βάση και το κάνει εύκολο στη μεταφορά.
Το Rondo διασφαλίζει ότι το ψωμί θα διατηρήσει την υγρασία του και θα παραμείνει φρέσκο ​​και νόστιμο. Η διατήρηση της γεύσης είναι εγγυημένη με το "Rondo". Ο κάδος αερίζεται καλά για να μην ιδρώνει το ψωμί. Το σκούρο γυαλί με γυαλί ασφαλείας ανθεκτικό στις γρατσουνιές όχι μόνο προστατεύει από τον ήλιο και το φως, αλλά σταματά να στεγνώνουν γρήγορα τα αρτοσκευάσματα. Οι μικρές σχισμές εξαερισμού μεταξύ του καπακιού και του κάδου εγγυώνται τη βέλτιστη κυκλοφορία φρέσκου αέρα, η οποία αποτρέπει τη μούχλα και τον ιδρώτα και διατηρεί τις γεύσεις. Το "RONDO" δεν γρατσουνίζεται. Τα κομψά μαύρα πόδια που ταιριάζουν στον κάδο ψωμιού από ανοξείδωτο ατσάλι σε σχήμα νεφρού είναι κατασκευασμένα από νάιλον και επομένως αντιολισθητικά και πολύ απαλά στις επιφάνειες αποθήκευσης και εργασίας

Σταθερή βάση; Το σχήμα του νεφρού το καθιστά εύκολο στη μεταφορά
Ασφαλής, βολικός μηχανισμός καπακιού με μεγάλο άνοιγμα
Μ 41,5 εκ., Π 25,8 εκ., Υ 20,2 εκ
υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι / γυαλί

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Τύπος Ψωμιέρες
Υλικό Ανοξείδωτο, Γυαλί
Ύψος(cm) 20,2
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 25,8
Μήκος(cm) 41,5
product bottom banner