Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό Τεχνητό Αλεξανδρινό Κόκκινο σε Κεραμικό Κασπώ 27cm Kaemingk 627876

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 627876
12.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τεχνητό Αλεξανδρινό σε Κεραμικό Κασπώ - 27cm, Κόκκινο Χριστουγεννιάτικο Διακοσμητικό

Δημιουργήστε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με αυτό το τεχνητό αλεξανδρινό (poinsettia) σε ζωντανή κόκκινη απόχρωση. Το φυτό έρχεται σε κεραμικό κασπώ ύψους 27cm, ιδανικό για να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας. Το πλούσιο κόκκινο χρώμα των λουλουδιών του συνδυάζεται αρμονικά με τα πράσινα φύλλα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που δεν απαιτεί συντήρηση.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστέρα, αυτό το αλεξανδρινό έχει ρεαλιστική εμφάνιση που προσθέτει ζεστασιά και χρώμα στο εσωτερικό σας. Ιδανικό για τραπεζάκια, ράφια ή γιορτινές συνθέσεις, προσθέτει μια κομψή και κλασική χριστουγεννιάτικη πινελιά.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Χριστουγεννιάτικο Κόκκινο
Μέγεθος: 27cm (Υ)
Υλικό: Πολυεστέρας
Παρουσίαση: Σε γλάστρα

Ιδανικό για κάθε γιορτινή περίσταση, αυτό το τεχνητό αλεξανδρινό προσθέτει μια κλασική και παραδοσιακή διακοσμητική πινελιά στον χώρο σας, διατηρώντας τη λάμψη του όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 27
Χρώμα Κόκκινο
product bottom banner