Χριστουγεννιάτικη Φούστα Δέντρου Πολυεστερική Ραφή Κόκκινη Με Χρυσά Αστεράκια Φ85xH0,5cm Kaemingk 652481

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 652481
23.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη Φούστα Δέντρου Πολυεστερική Ραφή Κόκκινη με Χρυσά Αστεράκια Φ85xH0,5cm Kaemingk 652481 – Κομψή Προσθήκη στη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Δώστε μια λαμπερή και γιορτινή πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με αυτή την κομψή Χριστουγεννιάτικη Φούστα Δέντρου από την Kaemingk. Κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα υψηλής ποιότητας, αυτή η φούστα δέντρου σε έντονο κόκκινο χρώμα με χρυσά αστεράκια προσθέτει λάμψη και κομψότητα στην εορταστική σας διακόσμηση.

Με διάμετρο 85cm και πάχος 0,5cm, η φούστα αυτή ταιριάζει απόλυτα στο κάτω μέρος του δέντρου, καλύπτοντας όμορφα τη βάση του και προσδίδοντας μια αίσθηση πληρότητας και πολυτέλειας. Τα χρυσά αστεράκια με ραφή φέρνουν ένα διακριτικό, αλλά εντυπωσιακό σχέδιο, το οποίο αναδεικνύει τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η φούστα έχει πιστοποιηθεί ως υψηλής ευφλεκτότητας, ενώ έχει περάσει και εσωτερικούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ποιότητά της. Εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στην τοποθέτηση, αποτελεί ιδανική επιλογή για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση του δέντρου σας με στυλ και ασφάλεια.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: 100% πολυεστέρας
Διαστάσεις: Διάμετρος 85cm, Πάχος 0,5cm
Χρώμα: Κόκκινο με Χρυσά Αστεράκια
Πιστοποιήσεις: Υψηλής Ευφλεκτότητας (High Flammable Material In-house Test)
Κατασκευαστής: Kaemingk, ειδικευμένη σε ποιοτικά χριστουγεννιάτικα είδη

Αυτή η χριστουγεννιάτικη φούστα δέντρου είναι η τέλεια προσθήκη για να αναδείξετε το δέντρο σας και να δώσετε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη εμφάνιση στον χώρο σας. Ιδανική για κάθε στυλ διακόσμησης, αυτή η φούστα θα φέρει μια νότα κομψότητας και λάμψης στο γιορτινό σας σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 0,5
Χρώμα Κόκκινο, Χρυσό
Διάμετρος(cm) 85
product bottom banner