Χριστουγεννιάτικη Διακοσμητική Χιονόμπαλα Polyresin με Άγιο Βασίλη Φ8xH10,2cm Kaemingk 535897-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 535897-1
9.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χιονόμπαλα Polyresin με Άγιο Βασίλη, Διάμετρος 8cm - Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Αναδείξτε τη μαγεία των Χριστουγέννων με αυτή τη χιονόμπαλα από την Kaemingk, που παρουσιάζει τον κλασικό Άγιο Βασίλη, φέρνοντας το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στον χώρο σας. Με διάμετρο 8 cm και ύψος 10.2 cm, αυτή η όμορφη χιονόμπαλα διαθέτει κόκκινη βάση με διακοσμητικά στοιχεία από χριστουγεννιάτικα δέντρα και αστέρια.

Κατασκευασμένη από πολυρεζίνη, η χιονόμπαλα αυτή είναι ανθεκτική και κατάλληλη για μακροχρόνια χρήση. Το ζωηρό κόκκινο χρώμα της βάσης και η χαρούμενη φιγούρα του Άγιου Βασίλη μέσα στη χιονόμπαλα θα προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη και γιορτινή αίσθηση στο σπίτι σας, καθιστώντας την ιδανική για εσωτερική διακόσμηση.

Η χιονόμπαλα είναι πιστοποιημένη με MSDS, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και ποιότητα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε τραπέζια, ράφια ή να δοθεί ως ένα ξεχωριστό δώρο για τα Χριστούγεννα.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διάμετρος: 8 cm
Ύψος: 10.2 cm
Χρώμα: Κόκκινο με Πολύχρωμα Στοιχεία
Υλικό: Πολυρεζίνη
Μάρκα: Kaemingk
Πιστοποίηση: MSDS

Φέρτε το χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων στον χώρο σας με αυτή την εντυπωσιακή χιονόμπαλα, που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 10,2
Υλικό Polyresin
Χρώμα Κόκκινο, Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 8
product bottom banner