Νέο Προτεινόμενο

Φλιτζάνια & Πιατάκια Espresso Πορσελάνης 85ml Σετ 2 τμχ «La Colombe De La Paix» Picasso Könitz 1150541989

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1150541989
19.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Φλυτζάνια & Πιατάκι Espresso Πορσελάνης 85ml Σετ 2 τμχ «La Colombe De La Paix» - Picasso - Könitz 1150541989

Ανακαλύψτε την τέχνη του καφέ με το Σετ 2 τμχ Φλυτζάνια & Πιατάκι Espresso «La Colombe De La Paix» από την Könitz. Αυτό το κομψό σετ περιλαμβάνει δύο φλιτζάνια εσπρέσο 85ml και αντίστοιχα πιατάκια, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη.

Έμπνευση από τον Πικάσο
Τα φλυτζάνια διακοσμούνται με το εμβληματικό μοτίβο «Περιστέρι της Ειρήνης» του Πικάσο, που συμβολίζει την ειρήνη και την ελπίδα. Αυτή η καλλιτεχνική απεικόνιση προσθέτει μια μοναδική και πολιτιστική διάσταση στο καθημερινό σας καφεϊντικό διάλειμμα.

Κομψός Σχεδιασμός
Η απλή κομψότητα του σχεδίου καθιστά αυτό το σετ ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για γενέθλια, γιορτές ή απλά για να δείξετε εκτίμηση σε αγαπημένα πρόσωπα.

Λειτουργικότητα και Πρακτικότητα
Τα φλυτζάνια και τα πιατάκια είναι κατάλληλα για χρήση σε μικροκύματα και πλυντήριο πιάτων, διευκολύνοντας τη συντήρηση και την καθημερινή χρήση. Απολαύστε τον καφέ σας χωρίς να ανησυχείτε για την καθαριότητα!

Ιδανικό Δώρο
Το σετ έρχεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου, κάνοντάς το την τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την ποιότητα και την τέχνη. Είναι ιδανικό για λάτρεις της καλλιτεχνίας ή της καφεΐνης!

Αναβαθμίστε τις τσαγιέρες και τους καφέδες σας με το Σετ 2 τμχ «La Colombe De La Paix» από την Könitz και απολαύστε την τέχνη του καφέ σε κάθε γουλιά.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Könitz
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Εσπρέσο
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χρώμα Άσπρο
Χωρητικότητα (ml) 85
product bottom banner