Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα Πολυαστερική Με Φύλλα Σφενδάμου Πορτοκαλί 175x15xH15cm Kaemingk 705257-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 705257-2
7.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα Πολυαστερική Με Φύλλα Σφενδάμου Πορτοκαλί 175x15xH15cm Kaemingk 705257-2

Φέρτε τη ζεστασιά του φθινοπώρου και τη μαγεία των γιορτών στο σπίτι σας με αυτήν τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα της Kaemingk, διακοσμημένη με φύλλα σφενδάμου σε πλούσιες πορτοκαλί αποχρώσεις. Με διαστάσεις 175x15xH15cm, αυτή η πολυαστερική γιρλάντα είναι η ιδανική προσθήκη για τη διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων, δημιουργώντας μια φυσική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό πολυεστερικό υλικό, η γιρλάντα αυτή έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διάρκεια και αντοχή. Τα ρεαλιστικά φύλλα σφενδάμου σε αποχρώσεις του πορτοκαλί φέρνουν τη φύση μέσα στο σπίτι, αναδεικνύοντας το χριστουγεννιάτικο ή φθινοπωρινό σας ντεκόρ με ένα άγγιγμα φυσικής ομορφιάς.

Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε σκάλες, τζάκι, παράθυρα ή τραπέζια για να δώσετε ζωντάνια και χρώμα στον χώρο σας. Αυτή η γιρλάντα είναι αρκετά ευέλικτη και μπορεί να συνδυαστεί με άλλα διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σκηνικό γιορτής.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Πολυεστερικό
Χρώμα: Πορτοκαλί με φύλλα σφενδάμου
Διαστάσεις: 175x15xH15cm
Ιδανική για εσωτερική χρήση
Ανθεκτική κατασκευή για μακροχρόνια χρήση

Ανανεώστε τη γιορτινή διακόσμησή σας με αυτήν την πανέμορφη γιρλάντα της Kaemingk και προσθέστε μια πινελιά φυσικής κομψότητας στο σπίτι σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Πορτοκαλί
Πλάτος(cm) 15
Μήκος(cm) 175
product bottom banner