Web Offer!-21%

Φρουτιέρα Στρογγυλή Μεταλλική Μαύρη Φ28xH7,5cm Misty Nava 10-174-050

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-174-050
7.50 9.50€ Web Offer! -21%

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η μεταλλική φρουτιέρα Misty της Nava είναι μια εκλεπτυσμένη προσθήκη στην κουζίνα σας, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και στυλ. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο με αντιοξειδωτική επίστρωση και ματ φινίρισμα, αυτή η φρουτιέρα είναι σχεδιασμένη για να διαρκέσει και να προστατεύει τα φρούτα σας.

Με διάμετρο 28εκ και ύψος 7,5εκ, προσφέρει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φρούτων και λαχανικών. Το διάτρητο σχέδιο επιτρέπει στα φρούτα να αερίζονται και αποτρέπει τη συσσώρευση υγρασίας, βοηθώντας έτσι στη διατήρησή τους φρέσκα και αποτρέποντας τη μούχλα.

Αποθηκεύστε τα φρούτα και τα λαχανικά σας σε αυτή τη φρουτιέρα και προσθέστε ένα αισθητικά ευχάριστο στοιχείο στο χώρο σας. Επιπλέον, το μοντέρνο και κομψό της σχέδιο την καθιστά ιδανική για διακόσμηση.

Η φρουτιέρα Misty δεν είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, αλλά η συντήρησή της είναι εύκολη με ένα απλό πέρασμα υγρού πανιού. Απολαύστε την ποιότητα και το στυλ της σειράς εργαλείων κουζίνας Misty της Nava στον χώρο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 7,5
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Μαύρο
Διάμετρος(cm) 28
product bottom banner