Φρουτιέρα Μεταλλική Μαύρη 40x25,5xH8,5cm Misty Nava 10-100-032

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-100-032
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τη μεταλλική φρουτιέρα Misty της Nava, ένα κομψό και μοντέρνο αξεσουάρ που θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Αυτή η φρουτιέρα είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό μέταλλο με αντιοξειδωτική επίστρωση και ματ φινίρισμα, προσφέροντας μια εντυπωσιακή αισθητική και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Με διαστάσεις 40x25,5x8,5 εκατοστά και οβάλ σχήμα, προσφέρει επαρκή επιφάνεια αποθήκευσης για τα φρούτα και τα λαχανικά σας.

Το διάτρητο σχέδιο της φρουτιέρας επιτρέπει στα φρούτα να αερίζονται, αποτρέποντας τη μούχλα και διατηρώντας τα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με την απλή της και λειτουργική σχεδίαση, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα φρούτα σας και παράλληλα να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ.

Αν και δεν είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων, η φρουτιέρα Misty είναι εύκολη στη φροντίδα και την καθαριότητα, προσφέροντας μια πρακτική και στιλάτη λύση για την κουζίνα σας.

Συνδυάστε την με άλλα προϊόντα από τη σειρά εργαλείων κουζίνας Misty για μια ολοκληρωμένη και λειτουργική κουζίνα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

- Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 8,5
Υλικό Μεταλλικό
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 25,5
Μήκος(cm) 40
product bottom banner