Τσάντα Φαγητού Ισοθερμική 7Lt Olympiacos BC Edition εstia Home Art 00-19242

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 00-19242
17.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τσάντα φαγητού Ισοθερμική 7lt Olympiacos BC Edition είναι η ιδανική σύντροφος για τη μεταφορά του φαγητού σας με στυλ και άνεση. Το κόκκινο χρώμα της αντιπροσωπεύει την αγαπημένη σας ομάδα του Ολυμπιακού BC, προσδίδοντας δυναμικότητα και πάθος στην εμφάνισή σας.

Η τσάντα διαθέτει πρακτική ισοθερμική επένδυση που διατηρεί το φαγητό σας φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ η εσωτερική και εξωτερική θήκη για μπουκάλια σας επιτρέπει να μεταφέρετε αναψυκτικά με ευκολία. Επιπλέον, η πρακτική θήκη αξεσουάρ με φερμουάρ σας επιτρέπει να οργανώσετε τα μικροαντικείμενά σας με ευκολία.

Η ενσωματωμένη λαβή σας παρέχει άνετη μεταφορά, ενώ οι διαστάσεις της (20x12x26 εκατοστά) παρέχουν αρκετό χώρο για να χωρέσετε τα γεύματά σας.

Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, η τσάντα είναι ανθεκτική και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Με χωρητικότητα 7 λίτρων, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia Home Art
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 26
Χωρητικότητα (ml) 7000
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 20
product bottom banner