Τσάντα Μεταφοράς T-Shirt 25x43cm Βιοδιασπώμενη Πράσινο Pastel Χρώμα Με Logo "Bio" (Πακέτο 1kg) Tessera Q2543CG

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: Q2543CG
12.34

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τσάντα Μεταφοράς T-Shirt 25x43cm Βιοδιασπώμενη Πράσινο Pastel Με Logo "Bio" (Πακέτο 1kg) Tessera Q2543CG

Επιλέξτε την ιδανική λύση για περιβαλλοντική μεταφορά με τις τσάντες μεταφοράς T-Shirt Tessera από cornstarch. Με διαστάσεις 25x43 cm και πράσινο pastel χρώμα, αυτές οι βιοδιασπώμενες τσάντες συνδυάζουν ανθεκτικότητα και οικολογική συνείδηση. Το logo "Bio" προσθέτει ένα επιπλέον στοιχείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας, κάνοντάς τες ιδανικές για επαγγελματική χρήση.

Κατασκευασμένες από MATER-BI®, τις καλύτερες βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες, αυτές οι τσάντες είναι κατάλληλες για super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία. Εξαιρετικά ανθεκτικές και δυνατές, είναι επίσης ιδανικές για υπηρεσίες take away και delivery χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Με την επιλογή της Tessera Sustainable Packaging®, επιτυγχάνετε όχι μόνο ποιοτική κατασκευή αλλά και περιβαλλοντική συνείδηση, δίνοντας νόημα στη μεταφορά των αγαθών σας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: MATER-BI® (βιοδιασπώμενο)
Διαστάσεις: 25 x 43 cm
Χρώμα: Πράσινο Pastel
Logo: "Bio"
Συσκευασία: 1kg

Επιλέξτε τις τσάντες Tessera Q2543CG για μία υπεύθυνη και πρακτική λύση στην μεταφορά αγαθών, συνδυάζοντας ποιότητα και οικολογική ευαισθησία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ύψος(cm) 43
Υλικό Mater-Bi®
Χρώμα Πράσινο
Συσκευασία 1(kg)
Μήκος(cm) 25
product bottom banner