Τρόλεϊ Κουζίνας - Μανάβης 3 Επιπέδων Μεταλλικός Μαύρος 45x35xH83cm Misty Nava 10-170-060

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-170-060
29.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον πρακτικό και λειτουργικό Τρόλεϊ Κουζίνας - Μανάβης 3 Επιπέδων Misty Nava 10-170-060 για οργάνωση και αποθήκευση στην κουζίνα σας. Με διαστάσεις 45x35xH83cm, αυτός ο μεταλλικός τρόλεϊ προσφέρει τρεις καλάθια αποθήκευσης από υψηλής ποιότητας πλαστικό, κατάλληλα για την τοποθέτηση φρούτων, λαχανικών, καθώς και αξεσουάρ κουζίνας.

Ο μεταλλικός σκελετός του τροχήλατου τρόλεϊ είναι κατασκευασμένος από ατσάλι με αντιοξειδωτική επίστρωση, προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στη χρήση. Με 4 ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και φρένα στα πίσω ροδάκια για σταθεροποίηση, αυτός ο τρόλεϊ είναι ιδανικός για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Διαθέτει εύκολη συναρμολόγηση και είναι κατασκευασμένος σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Επιπλέον, η κατασκευή του επιτρέπει εύκολο καθαρισμό, μετά από χρήση, με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

Δώστε στην κουζίνα σας μια οργανωμένη και στιλάτη εμφάνιση με τον Τρόλεϊ Κουζίνας - Μανάβης 3 Επιπέδων Misty Nava 10-170-060, το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό.


- Πριν από την πρώτη χρήση, καθαρίστε με ένα βρεμένο πανί.

- Αν χρειαστεί πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.

- Στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.

- Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικά σφουγγάρια, σύρμα ή σκληρά καθαριστικά.

- Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Μεταλλικό
Ύψος(cm) 83
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 35
Μήκος(cm) 45
product bottom banner