Τοστιέρα 2 Θέσεων Γκρί 750W Aroma εstia Home Art 06-10010

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-10010
18.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τοστιέρα 2 θέσεων Aroma (κωδικός 06-10010) της σειράς Estia Home Art είναι μια πρακτική συσκευή για την παρασκευή νόστιμων τοστ

Λυχνίες Λειτουργίας & Επίτευξης Θερμότητας: Οι ενσωματωμένες λυχνίες παρέχουν άμεση ένδειξη για την ενεργοποίηση της συσκευής και την επίτευξη της κατάλληλης θερμοκρασίας για το ψήσιμο.

Αντικολλητικές Πλάκες: Οι πλάκες της τοστιέρας είναι επικαλυμμένες με αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζοντας εύκολο καθαρισμό και αποτρέποντας το κολλημένο φαγητό.

Κατάλληλη για Ψωμί, Κρεατικά και Λαχανικά: Η τοστιέρα είναι σχεδιασμένη για να μπορείτε να ψήνετε ψωμί, κρεατικά, λαχανικά και άλλες λιχουδιές με ευκολία.

Χώρος Αποθήκευσης Καλωδίου: Διαθέτει χώρο αποθήκευσης για το καλώδιο, προσφέροντας οργανωμένη και ευχάριστη αποθήκευση της συσκευής.

Χαρακτηριστικά

Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Πλαστικό
Ύψος(cm) 8,6
Χρώμα Γκρι
Πλάτος(cm) 23,5
Μήκος(cm) 23
product bottom banner