Τηγάνι Φ22xH4cm Αλουμινίου Αντικολλητικό Με Σιδερένιο Χέρι GTSA 55-8622

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 55-8622
11.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Τηγάνι Αλουμινίου Αντικολλητικό GTSA 55-8622. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, αυτό το τηγάνι προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας για επαγγελματικά αποτελέσματα.

Με διάμετρο 22cm και ύψος 4cm, αυτό το τηγάνι παρέχει επαρκή επιφάνεια για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση. Η διπλή στρώση Teflon εξασφαλίζει εξαιρετική αντικολλητική ικανότητα, ενώ οι πιστοποιημένες υλικές προδιαγραφές για τρόφιμα εξασφαλίζουν την ασφάλεια των γευμάτων σας.

Εξοπλισμένο με σιδερένιο χέρι για σταθερό κράτημα και ευχέρεια χρήσης, αυτό το τηγάνι είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Αναβαθμίστε την απόδοση των μαγειρικών σας με το Τηγάνι Αλουμινίου Αντικολλητικό GTSA 55-8622 και απολαύστε γευστικά αποτελέσματα κάθε φορά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 4
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Πάχος (mm) 3
Διάμετρος(cm) 22
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Επίστρωση Αντικολλητική
product bottom banner