Τηγάνι Νο20 Πρεσαριστού Αλουμινίου Επαγωγικό Αντικολλητικό Iris Granite Keystone 03.11.20

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 03.11.20
10.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το τηγάνι Keystone 03.11.20 είναι ένα εξαιρετικό σκεύος κουζίνας κατασκευασμένο από πρεσαριστό αλουμίνιο πάχους 3 χιλιοστών. Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει αντοχή, αποτελεσματικότητα και ευκολία στη χρήση για καθημερινές μαγειρικές ανάγκες. Η επιφάνεια του τηγανιού είναι ενισχυμένη με αντικολλητική επίστρωση γρανίτη και φυσικών μετάλλων για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και ευκολία στον καθαρισμό.
Η σειρά IRIS Granite είναι κατασκευασμένη από πρεσαριστό αλουμίνιο με αντικολλητική επίστρωση πέτρας τελευταίας τεχνολογίας. Όλα τα σκεύη είναι κατάλληλα και για επαγωγικές εστίες.
Είναι κατασκευασμένο από πρεσαριστό αλουμίνιο 3 χιλ. πάχους. Είναι κατάλληλο για όλες τις εστίες, συμπεριλαμβανομένης και της επαγωγικής. Οι επιστρώσεις γίνονται με την μέθοδο του ψεκασμού, κλείνοντας όλους τους πόρους, με αποτέλεσμα όλα τα σκεύη ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση να δείχνουν και να συμπεριφέρονται σαν καινούργια, διατηρώντας τις αντικολλητικές τους ιδιότητες στο ακέραιο, για εύκολο καθάρισμα. Η αντικολλητική επιφάνεια είναι ενισχυμένη με ψήγματα γρανίτη και φυσικά μέταλλα που την κάνει ακόμα πιο ανθεκτική σαν πέτρα. Το χέρι είναι soft touch για άνεση στο κράτημα.
Το τηγάνι Νο20 πρεσαριστού αλουμινίου Iris Granite Keystone 03.11.20 είναι η ιδανική επιλογή για μαγείρεμα υψηλής ποιότητας με αντοχή και αποτελεσματικότητα. Παραγγείλετε το τώρα και απολαύστε τις μαγειρικές σας δημιουργίες με ευκολία και στυλ!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Keystone
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Iris Granite By Keystone
Ύψος(cm) 4,5
Υλικό Πρεσαριστό Αλουμίνιο
Χρώμα Κόκκινο
Πάχος (mm) 3
Διάμετρος(cm) 20
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Επαγωγικές, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Επίστρωση Αντικολλητική, Πέτρα
product bottom banner