Ταπέτο Μπάνιου Αντιολισθητικό 80x50cm Μπεζ Velvet εstia Home Art 02-7379

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-7379
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανανεώστε το μπάνιο σας με το Αντιολισθητικό Ταπέτο Μπάνιου 80x50cm σε μπεζ απόχρωση, από τη σειρά Velvet της εstia Home Art (Κωδικός Προϊόντος: 02-7379). Αυτό το ταπέτο συνδυάζει την ασφάλεια με την πολυτέλεια, προσφέροντας ένα ζεστό και στυλάτο περιβάλλον.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Αντιολισθητική Προστασία: Η ειδική κατασκευή του ταπέτου παρέχει ασφαλή βήματα και προστασία από ενδεχόμενους κινδύνους ολίσθησης στο μπάνιο.
Εξαιρετικά Μαλακή Επιφάνεια: Η υψηλής ποιότητας κατασκευή δίνει στο ταπέτο αυτό μια εξαιρετικά απαλή αίσθηση κάτω από τα πόδια σας.
Σταθερή και Ανθεκτική Βάση: Η αντιολισθητική βάση το καθιστά σταθερό στο πάτωμα, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του υπόσχεται μακρά διάρκεια ζωής.

Επιλέξτε το Αντιολισθητικό Ταπέτο Μπάνιου Velvet σε μπεζ χρώμα για να προσδώσετε άνεση και στυλ στον χώρο σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή σας ρουτίνα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Ορθογώνιο
Υλικό Μικροΐνες
Ύψος(cm) 3
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 50
Μήκος(cm) 80
product bottom banner