Σφυράκι Κρέατος Πλαστικό 26cm Acer Nava 10-202-030

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-202-030
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σφυράκι Κρέατος Πλαστικό "Acer"

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Πλαστικό
Διαστάσεις: Μήκος 26,00cm, Ύψος 3,00cm, Πλάτος 6,00cm
Βάρος: 0,15 kg

Περιγραφή:
Το σφυράκι κρέατος "Acer" της NAVA είναι το ιδανικό εργαλείο για να τρυφεροποιήσετε και να βελτιώσετε τη γεύση κάθε τύπου κρέατος. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και τα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα τρυφερό, ζουμερό αποτέλεσμα σε κάθε μαγείρεμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρυφεροποίηση κόκκινου κρέατος, πουλερικών ή ψαριών πριν από το ψήσιμο στη σχάρα, στη γκριλιέρα, στην τηγανίτα ή στην κατσαρόλα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πολτοποίηση μπισκότων, ξηρών καρπών, σκόρδου, πάγου ή βραστών λαχανικών.

Το σφυράκι κρέατος "Acer" διαθέτει εργονομική λαβή από ανοξείδωτο ατσάλι για άνετη χρήση και πρακτική οπή στην άκρη για εύκολο κρέμασμα. Η κεφαλή του είναι κατασκευασμένη από συμπαγές, στιβαρό πλαστικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη λειτουργία.

Σειρά Εργαλείων Κουζίνας Acer:
Η σειρά εργαλείων κουζίνας "Acer" έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κουζίνας που αναζητούν ποιότητα και αισθητική. Με λιτή γραμμή και εργονομικό σχεδιασμό, προσφέρει λειτουργικότητα και απλότητα στη μοντέρνα κουζίνα.

Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τους πρότυπους κανονισμούς για προϊόντα επαφής με τρόφιμα, τα προϊόντα της σειράς "Acer" είναι η απόλυτα υγιεινή και ασφαλής επιλογή για την κουζίνα σας.

Οδηγίες Χρήσης:

Πριν από την πρώτη χρήση, πλύνετε το προϊόν με ζεστό νερό, καθαριστικό υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγάρι.
Μετά από κάθε χρήση, πλύνετε και στεγνώστε καλά με ένα στεγνό πανί.
Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών, σύρματος ή σκληρών καθαριστικών.

Συνολικά, το σφυράκι κρέατος "Acer" είναι το απαραίτητο εργαλείο για να απολαύσετε τρυφερά και νόστιμα μαγειρευτά κρέατα στην κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Acer By Nava
Ύψος(cm) 3
Υλικό Ανοξείδωτο 18/8, Πλαστικό
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 6
Μήκος(cm) 26
product bottom banner