Σταχτοδοχείο Γυάλινο Στρογγυλό Olive Green Φ10,5xH3,2cm Scotch Uniglass 60056CF20

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 60056CF20
2.19

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σταχτοδοχείο Scotch Uniglass (μοντέλο 60056CF20) είναι μια όμορφη και πρακτική προσθήκη στον χώρο σας. Κατασκευασμένο από γυαλί σε μια ελκυστική απόχρωση Olive Green, αυτό το στρογγυλό σταχτοδοχείο διαθέτει διαστάσεις Φ10,5xH3,2cm, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα και έναν χρωματικό τόνο που ξεχωρίζει.

Με τον συναρπαστικό σχεδιασμό το Scotch Uniglass σταχτοδοχείο συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Η Olive Green απόχρωση προσδίδει ένα αίσθημα φυσικής ζεστασιάς, ενώ η διαφάνεια του γυαλιού επιτρέπει να διακρίνετε εύκολα το εσωτερικό.

Αυτό το σταχτοδοχείο συνδυάζει την κομψότητα του σχεδιασμού με την πρακτικότητα, δημιουργώντας ένα αντικείμενο που μπορεί να ενσωματωθεί με στιλ σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Σχήμα Στρογγυλό
Τύπος Τσιγάρου
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 3,2
Χρώμα Πράσινο
Διάμετρος(cm) 10,5
product bottom banner