Σουρωτήρι Κώνικο Με Διπλή Σιτά Ανοξείδωτο Ø7,6x22,5cm APS Bar Supply 28.00074

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 28.00074
6.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η απαραίτη προσθήκη στα εργαλεία μπαρ ένος επαγγελματία bartender & mixologist είναι το Σουρωτήρι Streiner Inox Double Mesh. Το ενισχυμένο φίλτρο της διπλής σιτάς που έχει το streiner με διάμετρο 7.6cm επιτρέπει στον bartender ή τον mixologist να αποστραγγίζει το μείγμα από ένα coctail shaker, για ένα καθαρό και επαγγελματικό τελικό προϊόν και για μια τέλεια παρουσίαση. Προσαρμόζεται τέλεια στα ποτήρια κοκτέιλ επιτρέποντας στο υγρό να διέρχεται και να αποστραγγίζει γρήγορα και αποτελεσματικά από τις διατρήσεις του. Η απαράμιλλη ποιότητα της APS υπογράφει την εγγυήση ότι το ανοξείδωτο ατσάλι δεν διαβρώνεται με την πάροδο του χρόνου. Συνιστάται να μην πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Η APS (Art of Private Shaking Glass & Bar Supply) θεωρείται το πιο εξειδικευμένο brand στα είδη μπαρ.
Το Σουρωτήρι Streiner Inox double mesh είναι σίγουρα ένα απαραίτητο εργαλείο για bartender & mixologist σε εκλεπτυσμένα μπαρ και εστιατόρια

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 7,6
Μήκος(cm) 22,5
product bottom banner