Σουβέρ Πέτρινο Τετράγωνο 10x10cm 4mm 6τμχ Espiel FAG104

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAG104
6.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σουβέρ Πέτρινο Τετράγωνο 10x10cm 4mm (Σετ 6τμχ) Espiel FAG104

Προσθέστε φυσική κομψότητα στο τραπέζι σας με τα πέτρινα σουβέρ της σειράς Espiel, κατασκευασμένα από φυσικό σχιστόλιθο "Slate". Αυτό το σετ περιλαμβάνει 6 τετράγωνα σουβέρ διαστάσεων 10x10 cm και πάχους 4 mm, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και κατάλληλα για τρόφιμα. Ο σχιστόλιθος προσφέρει ανθεκτικότητα και μοναδική υφή, ενώ τα σουβέρ είναι stackable για εύκολη αποθήκευση.

Χάρη στην υψηλή ποιότητά τους, είναι ιδανικά για χρήση σε εστιατόρια και τραπεζώματα, προσφέροντας φυσική αίσθηση στο σερβίρισμα. Προτείνεται πλύσιμο στο χέρι για μακροχρόνια αντοχή και άψογη εμφάνιση.

Με τον κωδικό FAG104, αυτά τα σουβέρ είναι η τέλεια επιλογή για να προσθέσετε κομψότητα και φυσικό στυλ στη διακόσμηση του τραπεζιού σας.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι, Στοιβαζόμενο
Σχήμα Τετράγωνο
Υλικό Σχιστόλιθος
Ύψος(cm) 0,4
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 10
product bottom banner