Σκεύος Φαγητού Για Snack Χάρτινο Kraft 20,5x10xH8cm (Πακέτο 100τμχ) FSC® Dura Series Tessera QD20580S

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: QD20580S
31.14

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Σκεύος Φαγητού Χάρτινο Kraft 20,5x10xH8cm (Πακέτο 100τμχ) FSC® Dura Series Tessera QD20580S

Περιγραφή Προϊόντος: Το σκεύος φαγητού της σειράς Dura από χαρτί Kraft της Tessera είναι η ιδανική επιλογή για εξυπηρέτηση φαγητού σε καταστήματα, delivery ή street food. Με πιστοποίηση FSC®, διασφαλίζει υπεύθυνη προμήθεια πρώτων υλών και είναι ανακυκλώσιμο, προσφέροντας μια οικολογική λύση για τη συσκευασία τροφίμων.

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Χαρτί Kraft, ανακυκλώσιμο και οικολογικό.
Διαστάσεις: 20,5 x 10 x 8 cm, κατάλληλο για ποικιλία φαγητών.
Πιστοποίηση: FSC® για υπεύθυνη διαχείριση δασών.
Μέγιστη Θερμοκρασία: Υποστηρίζει θερμοκρασίες έως 100°C, ιδανικό για ζεστά φαγητά.

Συσκευασία:

Πακέτο: Περιλαμβάνει 100 τεμάχια.

Χρήση: Ιδανικό για χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες, και υπηρεσίες delivery. Το σκεύος προσφέρει ανθεκτικότητα και είναι κατάλληλο για σερβίρισμα τόσο εντός καταστήματος όσο και για take-away. Το χαρτί Kraft εξασφαλίζει αντοχή και θερμική προστασία, ενώ η ανακυκλώσιμη φύση του συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Το brand Tessera Sustainable Packaging είναι ελληνικό και εξειδικεύεται στην παραγωγή βιολογικών προϊόντων συσκευασίας μίας χρήσης. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων τους καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών συσκευασίας τροφίμων για επαγγελματίες.
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των προϊόντων του Tessera είναι η ανακυκλώσιμη και βιοδιασπώμενη φύση τους μέσω της βιομηχανικής κομποστοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευασίες τους μπορούν να ανακυκλωθούν με ασφάλεια ή να διασπαστούν φυσικά μέσω της διαδικασίας κομποστοποίησης, βοηθώντας έτσι στη μείωση των αποβλήτων και στη διατήρηση του περιβάλλοντος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tessera
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Χαρτί
Ύψος(cm) 8
Χρώμα Κράφτ
Συσκευασία (τμχ) 100
Πλάτος(cm) 10
Μήκος(cm) 20,5
product bottom banner