Σαντουιτσιέρα - Γκριλιέρα 2 Θέσεων Μαύρη 1000w Με Λειτουργία Ανοίγματος 180º Black Plus εstia Home Art 06-10034

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-10034
24.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η σαντουιτσιέρα - γκριλιέρα 2 θέσεων Black Plus με κωδικό 06-10034 από τη σειρά Estia Home Art διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά για να καλύψει τις ανάγκες σας:

Ρυθμιζόμενο Ύψος: Το ύψος της σαντουιτσιέρας είναι ρυθμιζόμενο, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την απόσταση ανάμεσα στις πλάκες ανάλογα με το είδος του φαγητού που ετοιμάζετε.

Αντικολλητικές Πλάκες: Οι πλάκες της σαντουιτσιέρας είναι επικαλυμμένες με αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθαρισμό και αποτροπή κολλήματος του φαγητού.

Άνοιγμα 90º & 180º για Λειτουργία Γκριλιέρας: Η σαντουιτσιέρα διαθέτει δυνατότητα ανοίγματος 90º και 180º, επιτρέποντας τη χρήση της ως γκριλιέρα για μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος.

Αντιθερμική Λαβή: Η λαβή της σαντουιτσιέρας είναι αντιθερμική, παρέχοντας ασφαλή χρήση.

Χωρητικότητα: 2 Τοστ: Μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 τοστ ταυτόχρονα, προσφέροντας γρήγορες και νόστιμες λύσεις για τα γεύματά σας.

Λυχνίες Ένδειξης Λειτουργίας & Επίτευξης Θερμότητας: Διαθέτει λυχνίες που υποδεικνύουν την ενεργοποίηση της συσκευής και την επίτευξη της κατάλληλης θερμοκρασίας για το ψήσιμο.

Κατάλληλη για Ψωμί, Κρεατικά και Λαχανικά: Η σαντουιτσιέρα είναι σχεδιασμένη για ψήσιμο ψωμιού, κρεατικών, λαχανικών και άλλων ειδών φαγητού.

Αυτή η σαντουιτσιέρα παρέχει ποικιλία χαρακτηριστικών για εύκολη χρήση και ευελιξία στο ψήσιμο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Μεταλλικό
Ύψος(cm) 8,6
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 24
Μήκος(cm) 28
product bottom banner