Σακούλα Ζαχαροπλαστικής 53cm Βαμβακερή Με Εσωτερική Επίστρωση Πολυουρεθάνης Cutlery Pro 39-20530

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-20530
4.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη ζαχαροπλαστική σας με τη Σακούλα Ζαχαροπλαστικής 53cm από βαμβάκι, ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα με εσωτερική επίστρωση πολυουρεθάνης, αυτή η σακούλα προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε χρήση.

Με μήκος 53cm, αυτή η σακούλα παρέχει επαρκή χωρητικότητα για να αποθηκεύσετε τα ζαχαρωτά σας με άνεση. Η εσωτερική επίστρωση πολυουρεθάνης προστατεύει από διαρροές και εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

Επιπλέον, η δυνατότητα πλυσίματος σε βραστό νερό καθιστά αυτήν τη σακούλα εύκολη στη φροντίδα και επαναχρησιμοποιήσιμη. Απογειώστε την επαγγελματική σας ζαχαροπλαστική με τη Σακούλα Ζαχαροπλαστικής 53cm Βαμβακερή Με Εσωτερική Επίστρωση Πολυουρεθάνης Cultery Pro 39-20530 και απολαύστε αξιοπιστία και λειτουργικότητα σε κάθε παρασκευή σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Βαμβάκι
Χρώμα Άσπρο
Μήκος(cm) 53
product bottom banner