Σαγανάκι Ø12x16,5xH2,5cm Σερβιρίσματος Μαντεμένιο Με Ξύλινη Βάση 4645784 Cosy & Trendy 30.80075

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.80075
24.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαντεμένιο σαγανάκι Ø 12 εκ με ξύλινη βάση. Το συγκεκριμένο σκεύος είναι κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο, εφοδιασμένο με ματ μαύρη επίστρωση σμάλτου, που προστατεύει το πιάτο από τη σκουριά και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καμένων γευμάτων. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση και για να εντυπωσιάσετε στην παρουσίαση των γευμάτων σας.

Πριν από την πρώτη χρήση, καθαρίστε καλά με ζεστό σαπουνόνερο. Αλείψτε το μαντεμένιο τηγάνι με μαγειρικό λάδι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200° και βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 15 λεπτά. Η επιφάνεια του χυτοσιδήρου θα απελευθερώσει γεύση και θα σχηματιστεί μια αντικολλητική επίστρωση. Το μαντέμι θα ζεσταθεί πολύ. Χρησιμοποιήστε ένα γάντι φούρνου για να αφαιρέσετε το ταψί από τον φούρνο. Τοποθετούμε το ταψί στην ξύλινη σανίδα και προσθέτουμε τα ψητά ή τηγανητά υλικά. Το μαντέμι διατηρεί τη θερμότητα και διατηρεί το πιάτο ζεστό στο τραπέζι. Μην βάζετε το ράφι στο φούρνο. Καθαρίστε πλένοντας με ένα υγρό πανί. Μην βάζετε το τηγάνι και το ράφι στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cosy & Trendy
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Μαντέμι, Ξύλο
Ύψος(cm) 2,5
Χρώμα Μαύρο, Μπεζ
Διάμετρος(cm) 12
Μήκος(cm) 16,5
product bottom banner