Σέικερ - Shaker 500ml Ανοξείδωτο Ασημί Φ9xH21,5cm GTSA 53-550

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 53-550
5.43

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Επαγγελματική ποιότητα και κομψό σχεδιασμός συναντιούνται στον Σέικερ 500ml Ανοξείδωτο Ασημί GTSA 53-550. Κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτός ο σέικερ είναι ο απαραίτητος σύντροφος στον κόσμο των cocktails.

Με διαστάσεις Φ9xH21,5cm και χωρητικότητα 0,5 λίτρα, αυτός ο σέικερ προσφέρει αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε τις αγαπημένες σας μίξεις. Η ασημί απόχρωση προσθέτει μια αίσθηση κομψότητας και πολυτέλειας σε κάθε προετοιμασία.

Ανθεκτικός και λειτουργικός, αυτός ο σέικερ είναι ιδανικός τόσο για την οικιακή όσο και για την επαγγελματική χρήση. Με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του και την πρακτική του χωρητικότητα, αποτελεί το απαραίτητο εργαλείο για κάθε bartender ή λάτρη των cocktails.

Ανανεώστε την μπαρ σας και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία στον κόσμο των cocktails με τον Σέικερ 500ml Ανοξείδωτο Ασημί GTSA 53-550. Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με τον επαγγελματικό σας τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 21,5
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner