Ρολό Διάτρησης Ζύμης-Σφολιάτας Πλαστικό 21,5cm Misty Nava 10-111-106

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-111-106
3.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ρολό Διάτρησης Ζύμης-Σφολιάτας "Misty" 21.5cm

Διαστάσεις Προϊόντος:

Βάρος: 0,10 kg
Μήκος: 21,50 cm
Ύψος: 6,50 cm
Πλάτος: 12,00 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Το ρολό διάτρησης ζύμης-σφολιάτας "Misty" της NAVA είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής και της αρτοποιίας. Σχεδιασμένο για να διευκολύνει τη διαδικασία της παρασκευής ζύμης και σφολιάτας, αποτρέποντας το φούσκωμα κατά το ψήσιμο, αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο για την παρασκευή πίτσας, πίτας, τάρτας, κράκερ και άλλων αρτοσκευασμάτων.

Τα μικρά καρφιά που βρίσκονται στο ρολό δημιουργούν τρύπες στην επιφάνεια της ζύμης, εμποδίζοντας έτσι την ανεπιθύμητη δημιουργία φυσαλίδων και το φούσκωμα κατά το ψήσιμο. Με το ρολό διάτρησης ζύμης-σφολιάτας "Misty", μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προετοιμάσετε τη ζύμη σας, χωρίς την ανάγκη για άλλα εργαλεία και χωρίς να ανησυχείτε για την ομοιόμορφη και σωστή διάτρησή της.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υψηλής ποιότητας, το ρολό διάτρησης ζύμης-σφολιάτας "Misty" είναι κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και προσφέρει μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Η εργονομική, αντιολισθητική λαβή προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολη χρήση, ενώ η πρακτική οπή στην άκρη του επιτρέπει να το κρεμάτε για εύκολη αποθήκευση.

Το ρολό αποσπάται εύκολα από τη λαβή για γρήγορο και εύκολο καθάρισμα, ενώ είναι κατάλληλο και για πλυντήριο πιάτων, καθιστώντας τη φροντίδα και τη συντήρησή του απλή και ευκολότερη.

Κατάλληλο ακόμη και για επαγγελματική χρήση, το ρολό διάτρησης ζύμης-σφολιάτας "Misty" είναι ένα αξιόπιστο και απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα κάθε σπιτικού ή επαγγελματικού σετ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Misty By Nava
Ύψος(cm) 6,5
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 12
Μήκος(cm) 21,5
product bottom banner