Ράβδος-Βάση Στήριξης Παραγγελιών Αλουμινίου 120cm GTSA 91-055

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 91-055
22.49

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Ράβδος-Βάση Στήριξης Παραγγελιών Αλουμινίου GTSA 91-055 είναι η ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική οργάνωση του χώρου σας και την προβολή των παραγγελιών σας. Με μήκος 120 εκατοστά, αυτή η ράβδος-βάση προσφέρει αρκετό χώρο για την τοποθέτηση μιας μεγάλης ποικιλίας παραγγελιών.

Κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο υλικό, η ράβδος αυτή είναι ελαφριά και εύκολη στην τοποθέτηση και στη χρήση. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ οι επικαλυμμένες επιφάνειες της βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη καθαριότητα.

Κατάλληλη για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ ή ακόμη και σε οικιακό περιβάλλον, η ράβδος-βάση αυτή αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την αποτελεσματική οργάνωση και παρουσίαση των παραγγελιών σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 120
product bottom banner