Πώμα Σαμπάνιας - Champagne Fresh & Αντλία Wecomatic A-CF-00610

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: A-CF-00610
31.09

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Πώμα Σαμπάνιας - Champagne Fresh & Αντλία Wecomatic A-CF-00610

Διατηρήστε τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια της σαμπάνιας σας με το σετ Champagne Fresh & Αντλία Wecomatic A-CF-00610. Αυτό το καινοτόμο σύστημα δημιουργεί μια ελαφρά αντίθετη πίεση με τη χρήση μιας χειροκίνητης αντλίας, εμποδίζοντας τη διαφυγή του διοξειδίου του άνθρακα και διατηρώντας την αφρώδη υφή του ποτού σας για περισσότερες ημέρες.

Πλεονεκτήματα:

Αποτροπή Διαφυγής Ανθρακικού: Η χειροκίνητη αντλία δημιουργεί πίεση στο μπουκάλι, εμποδίζοντας την απελευθέρωση του διοξειδίου του άνθρακα, διατηρώντας την σαμπάνια σας φρέσκια και αφρώδη.
Κατάλληλο για Όλα τα Αφρώδη Κρασιά: Το πώμα είναι συμβατό με τα περισσότερα μπουκάλια αφρωδών οίνων, όπως σαμπάνια, prosecco, cava, κ.λπ. (εκτός από Dom Perignon).
Επέκταση Διάρκειας Ζωής: Με το Champagne Fresh, το ποτό σας παραμένει φρέσκο για 3-5 ημέρες περισσότερο από άλλες λύσεις σφράγισης.
Υψηλής Ποιότητας Υλικά: Το πώμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και ανθεκτικότητα.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

1 x χειροκίνητη αντλία
1 x πώμα

Τρόπος Χρήσης:

Τοποθετήστε το πώμα στο μπουκάλι αφρώδους οίνου.
Εισάγετε την αντλία στην υποδοχή του πώματος (με ενσωματωμένη βαλβίδα).
Αντλήστε 2-3 φορές μέχρι να δημιουργηθεί η απαραίτητη πίεση.
Αφαιρέστε την αντλία και αποθηκεύστε το μπουκάλι στο ψυγείο.

Με το σετ Champagne Fresh & Αντλία Wecomatic A-CF-00610, διατηρήστε την αφρώδη υφή και τη γεύση των αγαπημένων σας αφρωδών κρασιών, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν απολαυστικά ακόμα και μετά το άνοιγμα. Απολαύστε τη σαμπάνια σας όπως την πρώτη στιγμή, κάθε φορά!

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Wecomatic
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Μαύρο
product bottom banner