Πώμα Ροής Free Flow Ανοξείδωτο/Σιλικόνη Φ2,4xH9,6cm Με Καπάκι Inox Standard Westmark 041.4553

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.4553
3.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Διαχέετε τα ποτά σας με ακρίβεια και ευκολία με τον διαχέοντα »Inox Standard«, εξοπλισμένο με σιλικόνη και μεταλλικό καπάκι.

Ο διαχέοντας »Inox Standard« κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι ιδανικός για την σερβιρίσματος ποτών, ειδικά των οξύτατων, όπως επίσης για τα έλαια μαγειρικής και το ξίδι. Κατάλληλος για καθολική χρήση, είναι δημοφιλής στον χώρο της εστίασης ή στο σπίτι.

Αξιόπιστος εξοπλισμός μπαρ, κατασκευασμένος στη Γερμανία.

Γνωρίζουμε τον τομέα του «διαχέοντα + μέτρησης». Ως κατασκευαστής, παράγουμε διαχέοντες από διάφορα υλικά εδώ και δεκαετίες. Για παράδειγμα, κατασκευάζουμε διαχέοντες από ορείχαλκο με ειδική επίστρωση, ανοξείδωτο ατσάλι και πλαστικό. Όσον αφορά τα καπάκια, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φυσικά, σιλικόνης και πολυαιθυλένιο. Το φάσμα της εφαρμογής επεκτείνεται τόσο στα ποτά όσο και στο ξίδι και το λάδι. Οι διαχέοντες που μετρούν αμέσως μια συγκεκριμένη ποσότητα υγρού ολοκληρώνουν τη γκάμα. Ρίξτε μια ματιά - στον κόσμο των διαχέοντων κοκτέιλ της Westmark.

Ιδιότητες:

Μη πλένεται στο πλυντήριο πιάτων
Κατασκευασμένο στη Γερμανία
Εγγύηση 5 ετών

Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι, σιλικόνη

Διαστάσεις: 24 x 24 x 96 χιλιοστά

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο, Σιλικόνη
Ύψος(cm) 9,6
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 2,4
product bottom banner