Πτυσσόμενη Βάση Μαγειρικού Σκεύους Ανοξείδωτη 22x21,3xH2,2cm Bamboo Essentials εstia Home Art 01-13011

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-13011
6.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δώστε λύση στις ανάγκες της κουζίνας σας με την Πτυσσόμενη Βάση Μαγειρικού Σκεύους Ανοξείδωτη από τη συλλογή Bamboo Essentials της εταιρείας εstia Home Art. Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και υλικά υψηλής ποιότητας, αυτή η πρακτική βάση συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

Υλικά Υψηλής Ποιότητας: Η ανοξείδωτη κατασκευή διασφαλίζει αντοχή και αντοχή στον χρόνο.
Πτυσσόμενη Σχεδίαση: Η βάση είναι πτυσσόμενη, προσφέροντας ευελιξία κατά τη χρήση και εύκολη αποθήκευση όταν δεν χρησιμοποιείται.
Ευρύ Φάσμα Χρήσεων: Ιδανική για τη στήριξη μαγειρικών σκευών, ταψιών, κατσαρόλων και άλλων ειδών, διευκολύνοντας τις μαγειρικές διαδικασίες.
Συλλογή Bamboo Essentials: Εντάξτε την πτυσσόμενη βάση στη συλλογή Bamboo Essentials για μια ολοκληρωμένη και συνδυαστική εμφάνιση στην κουζίνα σας.

Η Πτυσσόμενη Βάση Μαγειρικού Σκεύους Ανοξείδωτη είναι η ιδανική προσθήκη για κάθε επαγγελματική ή οικιακή κουζίνα, προσφέροντας πρακτικότητα και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Bamboo, Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 2,2
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 22
Μήκος(cm) 21,3
product bottom banner