Πρέσα-Φόρμα Μπέργκερ Ø11cm Πλαστικό ABS 16x14,8xH5,7cm Με Ανυψωτικό Westmark 041.6233

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 041.6233
12.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δημιουργήστε τα δικά σας τέλεια μπιφτέκια με την πρέσα-φόρμα μπέργκερ από την Westmark!

Η πρέσα-φόρμα μπέργκερ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα όμορφα μπιφτέκια για μια γνήσια αμερικανική εμπειρία μπέργκερ. Κατασκευασμένη από εύκολο στη φροντίδα υλικό ABS, με πρακτικό ανυψωτικό για εύκολη αφαίρεση, η πρέσα διαμορφώνει μπιφτέκια με διάμετρο περίπου 11 εκατοστών.

Προετοιμασία

Το πρεσσάρισμα γίνεται με εύκολο και γρήγορο τρόπο, χρησιμοποιώντας κρέας κομμένο σε μορφή κιμά, ωμά υλικά όπως σόγια και δημητριακά, καθώς και λαχανικά. Τα μπιφτέκια που παράγονται είναι ομοιόμορφα σε μέγεθος και σταθερά στη μορφή τους και μπορούν να μαγειρευτούν με ιδανικά αποτελέσματα. Χάρη στις αυλάκια στο κάτω μέρος της πρέσας, δημιουργούνται γραμμές σαν από γκριλιέρα στα μπιφτέκια. Το ειδικό μηχανισμό ανύψωσης καθιστά την αφαίρεση των μπιφτεκιών παιχνιδάκι. Η πρέσα έχει μια ευχάριστα σχεδιασμένη λαβή soft-touch για εξαιρετική πρόσφυση και άνετη χρήση. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με περίπου 120 γραμμάρια κρέας. Δοκιμάστε το! Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα: η πρέσα-φόρμα μπέργκερ της Westmark μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων.

Χαρακτηριστικά

• Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
• Κατασκευασμένο στη Γερμανία
• Εγγύηση 5 ετών
• Χωρίς BPA

Υλικό: ABS, TPE

Διαστάσεις: 160 x 148 x 57 χιλιοστά

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με την πρέσα-φόρμα μπέργκερ της Westmark για να δημιουργήσετε τα δικά σας μπιφτέκια με ευκολία και γρήγορα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Westmark
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Ύψος(cm) 5,7
Υλικό Πλαστικό ABS
Χρώμα Άσπρο, Κόκκινο
Διάμετρος(cm) 11
Πλάτος(cm) 14,8
Μήκος(cm) 16
product bottom banner