Πρέσα - Πολτοποιητής Πατάτας Ανοξείδωτη 2558 Ghidini 10.40355

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10.40355
50.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πρέσα πατάτας ανοξείδωτη είναι ένα χρήσιμο εργαλείο κουζίνας που σχεδιάστηκε για να επεξεργάζεται εύκολα τις πατάτες. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει αντοχή και ανθεκτικότητα στην χρήση και διατηρεί την εμφάνισή της αναλλοίωτη με τον πέρασμα του χρόνου.

Η λειτουργία της είναι εύκολη και απλή: απλώς τοποθετείτε τις βρασμένες πατάτες στην βάση της πρέσας και πιέζετε το λαβί της για να πιεστούν και να μετατραπούν σε νόστιμη πουρέ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρασκευάσετε γρήγορα και εύκολα πατατοσαλάτες, πουρέ ή πατατοκεφτέδες, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο στην κουζίνα σας.

Η ανοξείδωτη κατασκευή της πρέσας πατάτας εξασφαλίζει επίσης εύκολο καθαρισμό και συντήρηση, καθιστώντας το χρήσιμο εργαλείο για κάθε λάτρη της κουζίνας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας πατατοσυνταγές με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα χάρη στην πρακτική και ανθεκτική πρέσα πατάτας ανοξείδωτη.

Διαστάστεις δοχείου πρέσσας: Φ8x7cm
Συνολικές διαστάσεις: 27,5x9,2x11,5cm

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Ghidini
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Μεγάλης αντοχής
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Ύψος(cm) 11,5
Χρώμα Ασημί
Διάμετρος(cm) 8
Πλάτος(cm) 9,2
Μήκος(cm) 27,5
product bottom banner