Πρέσα Εσπεριδοειδών 27cm Πλαστική/Ανοξείδωτη Lemon Pro 13971

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 13971
45.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η τέλεια πρέσα για καθαρή απόλαυση χυμού. Ο έξυπνος μηχανισμός αναστροφής του LEMON PRO απλά πιέζει τη σάρκα του φρούτου μέσα προς τα έξω. Αυτό διασφαλίζει ότι οι τελευταίες σταγόνες χυμού ανακτώνται από τα φρούτα και εναποτίθενται απευθείας στο πρακτικό δοχείο συλλογής της πρέσας χωρίς επαφή με την πικρή φλούδα εσπεριδοειδών. Το LEMON PRO είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, είναι παιδικό παιχνίδι, βγάζοντας χυμό πορτοκαλιών, λεμονιών και λάιμ.

Ίσως ένας υγιεινός χυμός πορτοκαλιού, το άρωμα του εξωτικού λάιμ για ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ ή ο φρέσκος χυμός λεμονιού για ένα ντρέσινγκ σαλάτας, αυτή η χειροκίνητη πρέσα εσπεριδοειδών από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και ανθεκτικό πλαστικό είναι ένα γνήσιο all-rounder και οι εργονομικές λαβές του κάνουν πιεστικό πανεύκολος. Ο χυμός επίσης δεν ψεκάζει προς όλες τις κατευθύνσεις, αντίθετα προσγειώνεται απευθείας στο εξαιρετικά πρακτικό αποσπώμενο δοχείο συλλογής. Για να αποφευχθεί η επαφή της πικρής φλούδας των εσπεριδοειδών με τον φρέσκο χυμό, το LEMON PRO χρησιμοποιεί την έξυπνη αρχή της αναστροφής που περιλαμβάνει την τοποθέτηση του κομμένου φρούτου στην πρέσα με την κομμένη πλευρά στραμμένη προς τα κάτω. Όταν πιέζονται μεταξύ τους, η φλούδα αναποδογυρίζεται και η ζουμερή σάρκα των φρούτων γυρίζει προς τα έξω. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι ο χυμός συμπιέζεται καλά, αλλά παραμένει απαλλαγμένος από πικρές ουσίες και φυσικά καθαρός σε γεύση.

εργονομική λαβή για εξαιρετικά εύκολο πάτημα
με αποσπώμενο δοχείο συλλογής για απλή δοσολογία
αρχή της αναστροφής για τέλεια γεύση: ο χυμός πιέζεται απαλά χωρίς να έρχεται σε επαφή με την πικρή φλούδα
πολυλειτουργικό: για λεμόνια, πορτοκάλια και μεγαλύτερα λάιμ
έως διάμετρος καρπού 8,4 cm
Μ 27,0 εκ., Π 8,5 εκ., Υ 8,7 εκ
υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα / νάιλον / πλαστικό

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Gefu
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Ύψος(cm) 8,7
Υλικό Ανοξείδωτο, Νάιλον, Πλαστικό
Χρώμα Ανθρακί, Ασημί
Πλάτος(cm) 8,5
Μήκος(cm) 27
product bottom banner