Ποτηράκι Μπάνιου Ρητίνης Γκρί Φ6,8xH10,5cm Rock εstia Home Art 02-6402

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-6402
5.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Ποτηράκι Μπάνιου από Ρητίνη σε γκρί χρώμα, με διαστάσεις Φ6,8xH10,5cm και σχέδιο Rock της Estia Home Art 02-6402, αποτελεί μια εκλεπτυσμένη και σύγχρονη προσθήκη στη διακόσμηση του μπάνιου σας.

Κατασκευασμένο από ρητίνη, αυτό το ποτηράκι συνδυάζει ανθεκτικότητα με ελαφρύ βάρος, προσφέροντας μακρά διάρκεια ζωής και ευκολία στη χρήση. Ο γκρί χρωματισμός δίνει μια διακριτική και μοντέρνα αισθητική, ενώ το σχέδιο Rock προσθέτει μια ιδιαίτερη υφή στον χώρο.

Με τις συγκεκριμένες διαστάσεις, το ποτηράκι είναι ιδανικό για την τοποθέτηση στο νιπτήρα του μπάνιου σας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση μικρών αντικειμένων, όπως οδοντόβουρτσες ή ψάθες, προσφέροντας παράλληλα λειτουργικότητα και στυλ στον προσωπικό σας χώρο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Ρητίνη
Ύψος(cm) 10,5
Χρώμα Γκρι
Διάμετρος(cm) 6,8
product bottom banner