Ποτηράκι Μπάνιου Κεραμικό Λευκό Φ7,7xH11,3cm Clay εstia Home Art 02-11482

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-11482
5.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Κεραμικό Ποτηράκι Μπάνιου σε Λευκό Χρώμα (Κωδ. 02-11482) της Estia Home Art είναι ένα κομψό και λειτουργικό αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με διαστάσεις φάρδους 7,7 εκατοστά και ύψους 11,3 εκατοστά, προσφέρει μια κομψή και πρακτική λύση για την οργάνωση των ειδών προσωπικής φροντίδας σας στο μπάνιο.

Κεραμική Κατασκευή:
Το ποτηράκι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, προσδίδοντας ανθεκτικότητα και αισθητική που διαρκεί. Η λευκή απόχρωση προσδίδει κομψότητα και εναρμονίζεται εύκολα με τη διακόσμηση του μπάνιου σας.

Κομψός Σχεδιασμός:
Ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός του ποτηρακιού προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική στον χώρο σας. Είναι ιδανικό για χρήση στο νιπτήρα ή σε άλλες επιφάνειες του μπάνιου, προσθέτοντας στυλ και λειτουργικότητα.

Πολλαπλές Χρήσεις:
Το ποτηράκι μπάνιου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση και τον οργανισμό μικροαντικειμένων όπως οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, ψαλίδια κ.λπ., δημιουργώντας έναν τακτοποιημένο και καλά οργανωμένο χώρο μπάνιου.

Με το Κεραμικό Ποτηράκι Μπάνιου Λευκού Χρώματος της Estia Home Art, προσθέστε μια νότα κομψότητας και λειτουργικότητας στο μπάνιο σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 11,3
Υλικό Κεραμικό
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 7,7
product bottom banner