Ποτήρι White Wine Γυάλινο Διάφανο 180ml Ø6,9xH16cm Alexander Uniglass 94503

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 94503
1.32

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το ποτήρι White Wine της σειράς Alexander Uniglass (κωδικός 94503) αποτελεί μια εκλεπτυσμένη επιλογή για την απόλαυση του αγαπημένου σας λευκού κρασιού. Κατασκευασμένο από γυαλί, αυτό το διάφανο ποτήρι συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Με χωρητικότητα 180ml, το ποτήρι αυτό είναι ιδανικό για το σερβίρισμα του λευκού κρασιού σας με στυλ και φινέτσα. Οι διαστάσεις του, με διάμετρο Ø6,9cm και ύψος 16cm, προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι κατά την απολαυστική σας εμπειρία ποτού.

Η σειρά Alexander Uniglass διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό των προϊόντων της, καθιστώντας αυτό το ποτήρι White Wine ιδανικό για τους λάτρεις του λευκού κρασιού που επιζητούν μια αρτιστική και απολαυστική εμπειρία ποτού. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του λευκού κρασιού σας με αυτό το εκλεπτυσμένο ποτήρι.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Κρασιού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 16
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 180
Διάμετρος(cm) 6,9
product bottom banner