Νέο Προτεινόμενο

Ποτήρι Ισοθερμικό Bouquet Coral Διπλού Τοιχώματος Ανοξείδωτο 18/8 350ml Με Ανοξείδωτο Καλαμάκι & Βουρτσάκι Καθαρισμού Save the Aegean εstia Home Art 01-16906

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-16906
17.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ποτού με το Ισοθερμικό Ποτήρι Bouquet Coral της Estia Home Art. Ένα πρωτοποριακό ποτήρι διπλού τοιχώματος από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8, σχεδιασμένο για να διατηρεί τα ροφήματα σας στην ιδανική θερμοκρασία για πολύ ώρα.

Χαρακτηριστικά:

Χρώμα: Bouquet Coral
Τύπος: Ισοθερμικό Coffee Mug
Μέγιστη Θερμοκρασία: Έως 12 ώρες κρύο, έως 6 ώρες ζεστό
Διαθέτει: Ανοξείδωτο καλαμάκι με βουρτσάκι καθαρισμού, βαφή με επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής
Συλλογή: Save the Aegean
Καπάκι: 100% στεγανό στα κρύα ροφήματα

Η μονωτική ικανότητα διπλού τοιχώματος και το κενό αέρος στο εσωτερικό του ποτηριού διατηρούν τα ροφήματα σας φρέσκα και ζεστά για μεγάλο διάστημα. Η ανοξείδωτη κατασκευή εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια ανθεκτικότητα, ενώ η συλλογή Save the Aegean υποστηρίζει την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου. Η επιλογή υλικών χωρίς BPA και η 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία αποτελούν μια πράσινη επιλογή για το περιβάλλον.

Επενδύστε σε αυτό το πρωτοποριακό ποτήρι, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της συλλογής Save the Aegean. Κρατήστε το στο αυτοκίνητο, το γραφείο ή τη βόλτα σας και απολαύστε κάθε γουλιά με στυλ και άνεση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές 100% Στεγανό, BPA Free, Διπλού Τοιχώματος, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Σειρά Save the Aegean By εstia
Ύψος(cm) 13
Υλικό Ανοξείδωτο 18/8
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Ροζ
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner